The Night Before
Blijf op de hoogte en volg Carlein
01 September 2012 | Nederland, Eindhoven
Dit zit ik nu dus allemaal te bedenken, vanavond, nadat ik alles last-minute nog in mijn koffer heb gegooid en mama en ik erachterkwamen dat we over dingen zoals het cijferslot op mijn koffer heeelemaal niet hebben nagedacht.
Toch zo op de laatste avond hier thuis bedacht ik me dat het wel leuk is om even precies uit te gaan leggen wat ik precies ga doen, aangezien het best moeilijk te onthouden is van wat-in-welk-land etc. Een klein reisschemaatje:
Bestemming 1. Guatemala: Hier ga ik 6 weken lang een Spaanse cursus doen, waarvan ik 4 weken in een gastgezin zit en 2 weken op de campus met de andere studenten. Ook ga ik behalve de Spaanse taal ook salsa leren! :D
Bestemming 2. Bolivia: Hier ga ik 2 maanden vrijwilligerswerk doen in een weeshuis en verblijf ik al die tijd in weer een gastgezin.
Bestemming 3. Peru: Dit wordt lekker een maandje rondzwerven met (tenminste so far) nog geen exact plan. Wel weet ik dat ik terechtkan bij de Peruaan waar ik met een uitwisselingsproject al in huis heb gezeten, ennn mijn vriendinnetjes Johanna en Dieuwertje zitten er ok rond die tijd> Supergaaf om elkaar daar tegen te komen!
Bestemming 4. De Galapagos Eilanden: Hier ga ik 3 maanden engelse les geven, waarschijnlijk op een middelbare school. Wel kom ik er precies in de tijd dat het daar zomervakantie is, dus ga ik waarschijnlijk eerst meedoen aan projecten bij Summer School daar. Hier zit ik wederom weer in een gastgezin :)
Zo, dit is alles grofweg op een rijtje gezet als overzicht :) In totaal ben ik dus 7,5 maand weg, 15 april ben ik alweer backkk! Ben benieuwd hoe snel de tijd gaat, volgens mij vliegt die echt om. Ik hoop dat ik niet teveel dingen uit NL ga missen terwijl ik daar zit, maar ik heb zo het idee dat er altijd manieren zijn om in contact te komen met mijn lieve familie en vrienden hier. Echt superleuk als je mijn blog volgt en tot de volgende post! x
01 September 2012 - 23:23
Annelies Eijkemans:
Hee Carlein,
Een hele goede reis morgen (eigenlijk al over een paar uurtjes)!!! Ik ga je zeker volgen op deze site en op Facebook ook...
Tot over 7,5 maand!!
Heel veel plezier en heel veel succes daar....
Xx -
02 September 2012 - 09:21
Nicky:
Hai Carlein!
Wat leuk, en spannend zeg!!!!
Ik ben benieuwd naar je verhalen!
Heel veel plezier, en let goed op jezelf!!
X nicky -
02 September 2012 - 14:19
Lisanne:
Goede vlucht! Heel veel plezier daar en ik ben benieuwd naar je verhalen! Groetjes.. -
03 September 2012 - 18:59
Bianca:
Hoi Carlein,
heel veel plezier met je aankomende Reis, geniet van alles wat je tegenkomt, erg bijzonder!
liefs Bianca -
06 September 2012 - 09:47
E.c.kuperus(opa En Oma0:
lieve carlein, reuze spannend om je reisverslag te volgen.
reeds 4 dagen alweer onder weg, veel plezier
liefs en groetjes oma en opa